NEDERPAL

T: 013 - 5944 518
F: 013 - 5944 749
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harry Jacobi verlaat de European Pallet Association

Na meer dan 5 jaar van samenwerking zijn de European Pallet Association e.V. (EPAL) en hun CEO Harry Jacobi wederzijds overeengekomen het contract dat eind 2010 afliep niet te vernieuwen.

Harry Jacobs startte zijn werkzaamheden als CEO van EPAL in januari 2006.
In deze periode is de productie van EPAL/EUR-pallets met meer dan 70% toegenomen en het aantal reparaties met meer dan 100%. De impact van de economische crisis die met name de transport en logistiek sector aanzienlijk getroffen heeft, heeft EPAL – mede dankzij het werk van Harry Jacobi – op een soevereine manier overwonnen. In 2010 werden de financiële cijfers van het jaar 2008 geëvenaard, tot dusver het meest succesvolle jaar van EPAL.

Naast het systematisch verbeteren van kwaliteit en service, heeft Harry Jacobi als CEO van EPAL in belangrijke mate bijgedragen aan de continue uitbreiding van bestaande markten en in het bijzonder aan het ontsluiten van nieuwe markten in Oost-Europa en het Verre Oosten. In de tijd dat Harry Jacobi de functie van CEO bekleedde is de reputatie van de EPAL/EUR-pallet als hoogwaardige en kwaliteitszekere herbruikbare lastdrager blijven groeien.

Aangezien daarmee de voornaamste doelen van zijn werk zijn bereikt, wil Harry Jacobi zich weer op andere activiteiten richten. EPAL betreurt en respecteert deze beslissing. Harry Jacobi zal EPAL in de toekomst adviserend terzijde blijven staan.

De voorzitter en het bestuur van EPAL bedanken namens alle leden en licentiehouders Harry Jacobi voor zijn toegewijde werk, dat aanzienlijk heeft bijgedragen tot het succes van EPAL en de EUR-pallet in de afgelopen jaren.

De activiteiten van de CEO van de EPAL worden voorlopig overgenomen door de voorzitter, Robert Holliger, en de CEO van het Zwitserse Nationaal Comité, de heer Pierre Clenin.

Klik hier voor het officiële persbericht.